Cesta::: 

Rady a nápady  »  Doprava zboží

Doprava zboží

Cena dopravného
Poplatek se pohybuje od 0,- Kč do 128,-Kč. Přesná částka za dopravu zboží Vám bude nabídnuta ještě před ukončením procesu objednávky v sekci košík. Zohledněn je způsob platby (dobírkou či převodem) a finanční výše objednávky. Nad 898,- ZDARMA.
 
 
 
 
Doba dodání
Doba dodání (zpravidla do týdne od objednávky) je doba, která uplyne od objednání zboží kupujícím do jeho expedice a odeslání. Pokud si vyberete výrobky s různou dodací lhůtou, bude zboží zasláno v termínu s poslední položkou objednávky nebo dle domluvy.
 
 
 
 
Dopravci a výdejní místa
Zboží posíláme GLS, nebo si zásilku můžete vyzvednout osobně ve výdejním místě ve většině měst ČR.
 
 
 
 
Poškozená zásilka
Při přebírání zboží důsledně kontrolujte stav přebírané zásilky, v případě poškození zásilky proveďte o tomto s dopravcem záznam a neprodleně nás informujte.
 
 
 
 
Převzetí zboží
Při převzetí zboží bude pracovník pošty nebo dopravní firmy vyžadovat Váš podpis na potvrzení o převzetí zboží. V případě, že nebudete moci zboží osobně převzít, potom si zajistěte převzetí zboží jinou oprávněnou osobou.
 
 
 
 
Změna adresy pro dodání
Jestliže nastane situace, že budete potřebovat dodat zboží na jinou adresu než kterou jste uvedli v objednávce, tak nám zavolejte na tel.číslo: 774 86 97 98. Pokud nebyla zakázka ještě odeslána, pošleme jí na vyžádanou adresu.
 
 
 
 
 
Logo
Naše zboží
 
 
Rady a nápady
 
     
 
 

Kontakt
 Email:   info@lavennis.cz