Cesta::: 

Rady a nápady  »  O nás  »  Každý je jedinečný, každý může uspět

Každý je jedinečný, každý může uspět

Jsme tým ani ne dvaceti lidí v chráněné dílně. Řada z nás má nějaké zdravotní, zejména pak tělesné, omezení. To ale neznamená, že bychom svou práci nevykonávali dokonale. Naopak, jsme vděčni za práci, a tak jedeme na plný plyn. Jsme zruční, pečliví, pracovití a inteligentní. Svou práci nemáme jen proto, abychom neseděli doma, ale proto, že milujeme, co děláme. Ano, dnes je to možná vzácnost. Ale my to štěstí máme.
 
Cílem chráněné dílny je, aby tu pracovali lidé, které práce baví a jsou ochotni se dále rozvíjet. U každého z kolegů jsme schopni najít silné stránky a vytvořit mu pracovní podmínky, které budou podporovat jeho rozvoj.
 
Naším mottem je: „Každý je jedinečný, každý může uspět.“
 
Nasloucháme si. Bereme se vážně. Komunikujeme spolu.
 
Pokud chcete slyšet osobně, jak jsou u nás naši kolegové spokojeni, zavolejte jim a zeptejte se jich. Telefon do šicí dílny je +420 799 504 158.
 
Na závěr Vám moc děkujeme za každou Vaši zakázku. Díky nákupu u nás totiž pomáháte udržet smysluplné pracovní místo. Každou zakázkou přispíváte a pomáháte vytvořit další chráněné místo pro lidi, kteří musí překonat velké obtíže, bolesti, psychické tlaky proto, aby mohli pracovat.
 
Děkujeme i za podporu našim stálým klientům, jež jsou pro nás velmi důležití a ceníme si jich.
 
Podporu získáváme také od státní správy, konkrétně od Úřadu práce v Děčíně. Díky tomu mohou lidé u nás pracovat za příjemnějších podmínek, které zohledňují jejich omezení.
 
 
 
 
Logo
Naše zboží
 
 
Rady a nápady
 
     
 
 

Kontakt
 Email:   info@lavennis.cz