Dopisy od zákazníků

Dobrý den, minulý týden mi přišel krásný polštář ve tvaru srdce, krásné vínové barvy, moc děkuji, jsem velmi spokojená. Polštář je příjemný, vypadá doopravdy kvalitně. Velmi děkuji za snímatelný potah s ozdobným okrajem, že moc děkuji a zdravím švadlenky, hlavně paní Jiřinku, která je ´´ podepsaná ´´ :)) Také děkuji za přiložený dárek, potěšilo. Hezký den přeji,
(Denisa H.)
 
Dobrý den, chci Vám moc poděkovat za hezké polštářky. Jsou moc krásný a mají pěkné dárkové balení. Děkuji Vám, udělalo mi to velkou radost a ještě větší radost udělají obdarovaným. Přeji Vám hezký a pohodový advent.
(Marcela H.)
 
 Dobrý den, včera mi došel polštářek. Moc děkuji za krásně odvedenou práci i za milý a hezký dárek k tomu:-) Jsem velice spokojená.
(R. M.) 
 
Dobrý den, touto cestou bych Vám chtěla moc poděkovat za pěkný polštářek. Včera jsem si ho vyzvedla, zásilka byla v pořádku. Polštářek mám jako dárek pro svou sestru, nepochybuji o tom, že by se jí nelíbil. :) Moc krásné provedení a malý dáreček udělal radost (pytlíček s levandulí), levandule zbožňuji. :) Určitě to není naposledy, co jsem si u Vás objednala. Ať Vám obchůdek pěkně vzkvétá, jste velice šikovní. :) S pozdravem spokojený zákazník. :)
(B. T.) 
 
Dobrý den, mockrát Vám děkuji za nádherné polštářky a dáreček. Věřím, že neteře budou mít obrovskou radost! Přeji Vám další spokojené zákazníky!
(Ivana F.)
 
Dobrý den, dnes jsem od Vás dostal objednaný meditační polštář. Je skvělý!:-) Chtěl jsem Vám ještě jednou poděkovat za úžasný přístup a rychlé ušití a zaslání polštáře na míru. Rád Vás každému doporučím.
Přeji krásné dny a hodně energie:-)
(Petr K.) 
 
Dobry den, balicek dorazil v poradku. Jen bych chtela Vam mooooc podekovat za Vas darek. Moc me to potesilo. Dekuji mnohokrat a preji krasne slunecne pohodove dny.
(Sandra H.)
 
Dobrý den,Váš pytlík došel naprosto v pořádku. Po jeho vyzvednutí a otevření krabice přišlo opravdu překvapení! Ten pytlík mi doslova vyrazil dech!!! Je mnohem krásnější než na fotografiích, je krásně ušitý, výrazný a ta výšivka je dokonalá a perfektní!!! Chtěla jsem vám za vše moc poděkovat a věřím, že Váš pytlík s naším obsahem bude nezapomenutelný dárek. A děkuji i zaslání srdíčka, je velice pěkné!
(Kateřina Z.)
 
Dobry den. Zrovna mi dorazily polstarky. Chci Vam moc podekovat. Je to uzasne:) Dokonale:) Moc diky!! :)
(Petr V.)
 
Dobrý den, děkuji moc. Zástěra dorazila, sedí perfektně a jsem moc spokojená. Chystala jsem se Vám napsat, ale nějak v tom zářijovém shonu nestíhám, omlouvám se. Krásný podzimní čas.
(Elen S.)
 
Krásné odpoledne, dnes mi přišel balíček a jsem hrozně nadšená! Chtěla jsem Vám velice poděkovat za krásnou práci a za to, že jste mi vyšli vstříc s kapsou. Moc děkuji!!! Hned začnu přemýšlet, o co bych Vás mohla ještě poprosit, šijete na zakázku asi kde co, viďte?
(Eva S.)
 
Dobrý den, dnes jsem polštářky vyzvedla a jsou jako vždy super. Děkuji i za milý dárek. Pěkný zbytek týdne.
(L. B., Praha)
 
Dobrý den, teprve dnes jsem si vyzvedla balíček a viděla výrobek na vlastní oči. Vypadá ještě lépe než na fotečce. Ještě jednou Vám moc děkuju za vytvoření krásného dárku i přesto, že ho nemáte v běžné nabídce. Velmi si toho vážím a švadlenkám prosím vyřiďte, že mají zlaté ruce s velkým Z! Přeji všem hezký zbytek dne. :-)
(Alča J.)
 
Taaak kapsář je už v autě, jsem opravdu moc nadšená. Krásná, precizní a čistán práce... dokonalost, jste neuvěřitelně šikovný. Jsem velice spokojená, krásné. Polštářek i dáreček voní, já tyto věci mám moc ráda. Už je to dýl, co jsem si objednala přes internet, od vás to ale bylo krásnější. Zaujala mě u vás i ta krásná srdíčková látka, taburety jsou taky suprový.
(M. B. B. z Děčína)
 
 
Dobrý den, se značným zpožděním vám děkuji za krásný beruškový šíjový polštářek, který jsem si u vás v únoru objednala. Jsem s ním moc spokojená, svůj účel plní a protože je skladný, dokonce se mnou i cestuje. Vážím si práce lidských rukou, proto mám potřebu poděkovat především vašim šikovným švadlenkám a vyjádřit vám všem dík za poctivou a precizní práci. Přeji vám hodně spokojených zákazníků - a ať se dílo daří!
(Ivana K.)
 
Pytlík dorazil dnes jak jste slíbili, rozměry odpovídají. Dáreček za objednávku potěšil. Asi si u Vás v budoucnu ještě něco objednám, teď ještě nevím co. Nějaké doporučení, tip? Pokud posíláte newsletter, novinky na e-mail, zařaďte si mě.
(Zdeněk B.)
 
Dobrý den, chci Vám tímto poděkovat za milý dárek k mé objednávce a za její rychlé vyřízení.
(p. Slezáková)
 
Včera mi kurýr předal balík se Zafu - ještě jednou obrovské děkuji je krásný a pohodlný. Děkuji.
(Jitka N.)
 
Děkujeme za úžasný mikulášský sáček se jménem a výšivkou andílka - Náš andílek. Hanička z něj měla velikou radost. Vaše výrobky jsou perfektní, krásně provedené a nápadité. Jen tak dál.
(Alena A.)
 
Dnes dorazila tašticka... je krásna ...ĎAKUJEME.
(Katarina J., Slovensko)
 
Dobrý den, dnes mi došel ZAFU polštář. Jeho kvalita je úžasná a dárek zdarma mě velice mile překvapil. Nákup v tomto obchodě mohu ostatním jenom doporučit!
(Tomáš Z.)
 
Dobrý den, polštářky, které jsem objednala, dorazily a jsou opravdu nádherné. Věřím,že se budou líbit i obdarovaným capartům. :-) A děkuji za dáreček.
(Renata K.)
 
Přeji hezké Vánoční svátky !
Voňavému ježíškovi od Lavennis děkujeme za vánoční dárek! Hvězdíci
(kroužek pro handicapované děti Hendi Hvězdy)
 
Děkuji za nádherný kapsář dcerce do školy. Konečně nějaký kvalitní, pevný a krásný! Budu vás všude doporučovat.
(Naďa K.)
 
Dobrý den ,dnes mi došel pytlíček, je moc fajn a hezky zpracovaný. Jsem švadlena, takže Vám dávám pochvalu. :-) Mojí dceři se moc líbí, je nadšená a já taky. Děkuji moc.
(Kateřina Ř.)
 
Dobrý den, balíček jsem si již vyzvedl. Moc Vám děkuji za ochotu a trpělivost. Polštářek je opravdu moc pohodlný. Jsem moc spokojen.
(Tomáš K.)
 
Dobrý den, výhra dnes v pořádku dorazila. Jsem nadšená. Kabelka je krásná, prostorná. Budu ji často nosit. :-) Moc děkuji.
(Anča J.)
 
Dobrý den, oznamuji, že zásilka v pořádku dorazila. Překvapilo mě krásné dárkové balení i s levandulovým pytlíčkem. Velice děkuji, mám opravdu radost! Přeju mnoho úspěchů v podnikání. :-)
(Mirka Š.)
 
 
 
 
Logo
Naše zboží
 
 
Rady a nápady
 
     
 
 

Kontakt
 Email:   info@lavennis.cz